november 2011

Drar på trening

 

Hei

 

I går når jeg skrev sist innlegg var jeg helt sykt trøtt ! Glemte helt og fortelle at jeg var på treningsleir med dansen hele dagen fra 08.30 til 16.00 og når jeg kom hjem var jeg helt utslitt så jeg sovna. Seinere på kvelden våknet jeg litt til og gikk på dataen. Da så jeg på film og koste meg.


Meg og min kjære Lina når vi øvde til samfunsfag prosjekt !

 

Men jeg forteller mer senere siden nå skal jeg dra på trening med dansen  !

 

Snakkes <3

Happy !

 

Hei !

 

I går satt jeg kjempe lenge for og få til noe som heter " bokeh" eller kanskje det var "Bohek " .. ja , samma det !  Det var da på Gimp 2.6 som jeg pleier og redigere bilder i , men når jeg ikke får til noe, så går alt galt ! MEN, MEN, MEn i går vett dere.. da greide jeg og få til noe etter jeg hadde stevd veldig lenge. 

 Følte meg veldig proff når jeg endelig fikk ti og lage de dumme runningene og gjøre de uklare bak og sånn !!

 

 

Noen høst bilder

Hei !

 

Er kommet hjem fra en ganske lang skoledag.. men endelig er det fredag. Denne uka har gått helt sykt fort , føler at det nettop var mandag !

Var ute og tok noen bilder i stad. De ble ikke veldig velykket , siden det har allerede begynnt og bli mørkt. 
Hva skal man si.. litt for små kanskje ?'

Drakt til salgs !

Hei

 

Som dere vet så danser jeg jo freestyle. Der danser man med drakter som man må kjøpe, du kan kjøpe brukt og ny. Denne drakten min er da til salgs, den er kjempe god og danse i og jeg har fått mange gode resultater med den. Den er utrolig synlig på gulvet og også brukbare i singel og slow.  Jeg selger den fordi den er blitt for liten og det er utrolig dumt !

 

For prøving eller spørrsmål om drakten kan du kontakte meg på Facebook eller på selma.sofie@gmail.com

Litt forandret !

Hei

Jeg har brukt tiden min på dataen i dag meg og finpusse litt på bloggen sitt design. Det var ikke så mye jeg gjorde, men syntes det hjalp litt. Har fortsatt en eller to ting jeg ikke får til ... Så det får jeg gjøre en annen dag!

Er på Ipoden !

~ Hva syntes du ?

Natti natt

Hei!

 

Tror egentlig jeg satser på en tidelig kveld i dag. Har vært på to treninger i dag så jeg er litt trøtt og sliten i beina akkurat nå. 

Bildet er tatt av meg når jeg var med skolen på bringsvær.. SAVN !!!!  Gruer meg litt til det begynner og snå og blir kjempe kaldt !

 


Er med på en konkurranse !

Hei 

Jeg har da meldt meg på en konkurranse på Vanessa sin blogg!

Dette er det du kan vinne, og har som alltid lyst til og vinne! Da er det bare og melde seg på > HER < så har du sjangsen til og vinne dette !

 

Pictures

Hei ♥

 

Har vært på trening som vanelig, og pugget til prøve i dag. Tok også noen bilder i stad som egentlig ble ganske brae!
Ingen er redigert, bare lagdt rett inn fra kameraet.~Hva syntes du ? 09.nov.2011

Hei

 
Har gått i ett i hele dag med trening og litt lekser. Broren min og jeg lagde pannekaker som faktisk ble velykket !

 

MacBook Pro ?

Hei ♥

 

Har bare så sykt lyst på MacBook nå! Tenkt på det kjempemye i det siste, og kan bare ikke få nok. Ser ut som en kjempe bra data og har i tillegg Imovie og Iphoto ! Min data har ikke bateri, så hvis jeg drar ut kontakten går dataen av . Selfølgelig veldig kjedelig når man har slått på dataen, siden det tar litt tid og skru den på. Har hatt den i snart to år nå, pleier de og bli sånn ?

Det dumme er jo at det er SYKT dyrt.. i allefall for meg. Må spare kjempelenge for og få råd til det, det koster jo ca. 10 000, så vet jo ikke om det er vert det. Jeg har jo aldri prøvd en, bare i en butikk.

~Hva syntes dere ?

~ Har noen av dere MacBook Pro ?

Trøtt og sliten -.-

Hei

Ville egentlig bare si at det blir nok en dag uten fler blogginnlegg ! Har vært på trening og er veldig trøtt , så da er det helt spessielt gøy og begynne på leksene -.-

Godteri !!

Snakkes i morra tenker jeg !

( skal blogge hver dag denne uka og se hvordan det går )

Klar for kamp

Hei ♥

 

Da er Krisitne og jeg snart klare for og dra og se på gutte i klassen spille håndball kamp mot Froland.Jeg skal overatte hos Kristine i natt med herlige folk.  Så det blir veldig koselig ! Hvis vi orker så an vi kanskje lage en video til dere, eller ta biler som jeg kan legge ut i kveld. 

 

Da snakkes vi ! ♥