november 2010

Ny slow CD

Hei

Når vi var i Lillestrøm på danseloftet spurte de som jobbet der om vi ville kjøpe noen CD-er til dansen.... da takket vi selvfølgelig vi JAAAA!!!!!! Jeg elsker å danse, men spessielt når det er fin musikk :) Jeg har hørt på slow CD-en 24 timer i døgnet føler jeg ... hehe . Og når jeg hører på musikk må jeg jo selvfølgelig danse til !!  Men jeg tror jeg må slutte og høre på den før jeg blir lei !!! Det er ikke alle som er like brae så da byttder jeg bare sang :)

Jeg har spessielt hatt hekta på denne sangen :

 

 

 Christina Aguilera -  you lost me

~ Hva syntes du om sangen ?

 

- Selma -

 

Hva er din blogg ?

Hei

Jeg trenger noen nye blogger og lese ! I det siste har jeg ikke hatt så menge blogger og lese på :( Det er alltid gøy og se på nye blogger !!

 

Så nå kan du bare skrive inn bloggadressen din under så kan jeg ta en titt innom, og kanskje blir jeg fast leser !!!

 

                 

                     (Bilde fr google)

Novembermesterskapet 2010

Hei

På lørdag klokka 07:15 reiste vi til Oslo. Vi brukte ca. 4 timer. Siren begynnte og danse klokka halv 2 så derfor sminket vi oss med en gang i kom fram til Shedsmohallen . Vi danset og hadde det kjempe gøy i Shedsmohallen til klokka 22:30. Da dro vi til Danseloftet og blåste opp madrassene og satt pizzaen i ovnen !!!Jeg tror jeg la meg sånn i 01:30 tiden,  jeg sov ganske dårlig den natten siden jeg hostet hele tiden, og det var skikkelig vondt og hoste :(  Så nå er jeg blitt syk !!

 

 

Jeg kom til Semi i slow (9.plass ) og kvart i Singel , så jeg er veldig fornøyd :D

SÅ JEG HAR HATT EN VELDIG FIN HELG !!!!!!

- Selma -

Æ har klippa mæ :)

Hei

I går rett etter skolen var mamma og jeg og klippa oss :) Jeg hadde lyst til å klippe det litt opp og i etasjer, jeg ble veldig fornøyd og nå blir jeg ikke plaget av håret mitt selvom jeg  har det nede :)

Før :

ETTER ::)

 

Det lå veldig mye hår på golvet da frisøren var ferdig :)

~ Hva syntes du ?

- Selma -

Det snør, det snør :)

Hei

I dag og i går har det snødd , og det er noe jeg liker !!!! Det snødde mest i går, og det var bare kaldt i dag . Det som er dumt er at det blåser og da blir det skikkelig kaldt og snøen frosner og blir til is :( Jeg føler det snart er jul selvom det er 1 og en halv måne til!!Bildene er tatt i går :)

 

~Liker du snø ?

- Selma -

 

Gabi Wilson !

Hei

Nå har jeg vært på YouTube og sett på mange videoer av masse forskjellig, plutselig fant jeg en liten jente som sange kjempe fint :)  Jeg skjønner ikke at hun bare er 10 år på den videoen :)

 

~Er hun ikke flink ?

 

- Selma -

X-factor

Hei

Jeg er en av de mange som syntes det er gøy og se på X- factor :)

Jeg har en klar favoritt og det er  MO :)   Digger han, han har en helt syk til å danse, og alt ser så enkelt ut,men har en også i tillegg veldig god til å danse. Så når man slår det sammen blir det en perfect match :) Håper bare at han ikke blir stemt ut i dag !!!!


:)

 

~Hvem heier du på i X- factor ?

 

- Selma-

sminkevideo..... mislykka :(

Hei

Jeg hadde liksom tenkt til å være skikkelig grei med dere og lage sminkevideo, men tipp hva.... det gikk ikke ann og legge den ut. Jeg tok noen bilder etter Siren og jeg hadde sminka hverandre:

Sry, at bildene er feil vei :)

~ Fine?

- Siren og Selma -KONTAKT

 

Hvis du vil kontakte meg så kan du sende meg mail på selma.sofie@gmail.no hvis du vil spørre meg om noe siden jeg skriver ikke nummeret eller hele navnet mitt her. 

Så da er det bare og sende meg mail om hva som helst ! 

 

- Selma <3

Hva?

Hei

 

Nå for tiden aner jeg ikke i det hele tatt hva jeg skal skrive om så da mister jeg på en måte litt blogglysten :(

Så viss det er noe du har lyst at jeg skal blogge om eller om dere vill at jeg skal lage en video, VS eller bare noe du innteriserer deg for :)

Her er to helt random webcamera bilder :he,he:):)

Håper du har noen gode ideer :)

- Selma-

<script type="text/javascript" src="http://blogglisten.no/c.js?id=28333"></script>