juli 2012

Nothing to doooo

Hei hei !

I dag har jeg bare slappet av, deilig! Lagde en header fordi jeg ikke ante hva jeg skulle gjøre, ble egentlig ganske fornøyd ! Skal prøve og få endret skriftypen på overskriftene, syntes ikke den passer så bra ti lskriften på headeren. Men ellers tror jeg jeg ser med fornøyd med det jeg har nå, sidne jeg bytter jo header heeeele tiden.


( arkivbilde fordi jeg er så støøøøg i dag )

Mamma og meg lagde ny kake som var kjempe god, kommer med bilder og sånn av den litt senere. Den smakte litt som bounty, kokos og sjokolade, nammmm.

 

PREIKAST

 

 

Heart decoration

Hei

For en stund siden komme mamma hjem fra IKEA med et søtt lite hjerte til meg. Dette kunne man legge to bilder inni, sånn at man kan bytte på hvilken siden man vil ha opp.

Det som er veldig greit er at den er så liten at den får plass hvor som helst.. foreksempel her :

Disse skal jeg kjøpe fler av og ha masse forskjellige bilder å velge mellom,  i tilleg til at de er fine!

 

 

The notebook

Heisann dere !

 

The notebook, åå, det er bare så søt. Så den rett før jeg skulle legge meg og greide ikke å stoppe den, så jeg ble sittene ut på natten og se filmen. Anbefaler virklig alle som ikke har sett den til å sette seg ned å se den med en gang ! Trodde jeg egentlig hadde sett den, men tydlig vis ikke.

Som dere kanskje har sett så har jeg byttet header og valgte den flest av dere ville ha jeg skulle bruke! Det er bare å spørre om du har noe spørrsmål angående headeren, har fått litt spørrsmål om den på facebook. Så til dere som ikke en venn med meg på face, kan dere spørr her !

Hvilken ?

Hei

 

Nå som jeg er syk, og den dumme nedlastningen enda ikke er ferdig, så laget jeg to headere. Det er egentlig bare en, men med to forskjellige redigeringer. 

Hvilken syntes dere at jeg burde bruke ?

nr.1:

Nr.2

 

Og hvis dere syntes at jeg bare skal ha den jeg har nå, så er det nr.3.

 

Hvilken n.r1, nr.2 eller nr.3 ?Downloading...

Hei

 

I går var jeg syk og orket ikke noe, så det endte opp med at jeg så 5 filmer. Lenge siden jeg har sett på film føler jeg, så det var egentlig litt koslig. 

Snakket med min venn Frida i dag, som sa at hvis jeg kjedet meg i regnet måtte jeg begynne å se på serien "the lying game". Så nå holder ned på og lastes ned på den gamle PCen min. Grunnen til at jeg laster den ned der er at jeg ikke vil laste ned alle prøogrammene som føler med når man skal laste ned en film, de hadde jeg fra før på den gamle PCen og da kan jeg likegodt bare ta den over på en minnepenn senere. Macen blir også veldig mye trengere tror jeg hvis jeg laster ned programmene.

(tatt fra google)

Skal også sener laste den Dance moms, som en fra dansingen i Oslo anbefalte. Det er veldig greit å ha hvis du foreksempel skal ut å reise.

 

Snakkes

 

Soool?

Heisann!

Til nå har jeg bare slappet av i dag,velidg deilig, men begynner å bli litt kjedelig nå! Været er sånn bob bob, årrrhh, kan det ikke bare bli litt sol? Det er jo jammen med sommerferie! Det jeg tenker på når jeg sier sommerferie er sol, varme og å være på strnden.. det går jo ikke nå....

Kjempe søt farge på neglelakk !Har forresten farga brynan og sånn, elsker å gå uten sminke.... så dette var deilig !  Skal vise resultat senere i dag. 

 

 Har forandret litt på designet, er ikke helt ferdig men begynner å bli fornøyd nå snart. Hva syntes du ?

 

-Snakkes

 

 

 

Hekta

Hei

Årh, har bare helt dilla på smoothie. Har sikkert hatt det flere ganger i uka i noen måneder nå. Lager for det meste jordbær, har ikke funnet noen annen type jeg liker bedre, så jeg holder meg til den samme gode meg jordbær.