juli 2010

Siren og Selma på ICA ;)

Hei 
Nå har vi vært på butikken og handlet litt mat til i kveld. Vi hadde det veldig gøy med og ta diverse bilder :)Vi gikk egentlig bare i pyjamasen.


Liker du å handle?

Hva er din favoritt mat butikk?


- Selma -

$iren & $elma:)


Dette innlegget blir skrevet av $iren!!
Jeg kom til Selma i går ettermiddag.
Vi spilte kubbespill og badet senere med Oscar og Erik.
I dag har vi tenkt og ta en liten foto shoot hvis det ikke regner.
Så GLEEED dere!!
Jeg skal sove her til i morgen:)
I morgen skal vi til byen så vi kommer sannsynlig til og lage et innlegg fra byen.
Vi har båret ned sengene fra rommet til Selma og Oscar ned i kjelleren.
Nå skal vi på ICA og kjøpe pizza og litt digg!!! SNAXX:))


hehe :)


 Hva synes du om innlegget til Siren?

Liker du pizza og digg?

krabbe :)

Hei

I dag har vi vært og sett om det er noen krabber i teinene våre. Jeg trakk opp den første teinen, den var veldig tung. Det var 10 fine krabber og en fisk. Oscar trakk opp den sisteteinen der var det 3, men det var hull i teinene da. Det var veldig godt og spise krabbene. Jeg liker best klørne, men det er litt godt de som er inni da.

~ Liker du krabbe?


-Selma-

da er de dratt

Hei

I går tidelig så dro familien min hjemmover :(  Vi hadde det veldig gøy, men jeg var egentlig mest sammen med Elise da :) Jeg gleder meg til vi treffer de igjen, siden det er ikke så ofte vi treffer de :) 

Her er litt bilder fra tiden de var her :


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I går kveld var pappa og jeg å så på når Thai Tanium skulle løpe i går. Vi kom opp til travparken i klokken halv 7 tiden og løpet begynnte klokken 10 på 10   om kvelden. Men vi hadde det gøy. Vi var også sammen på travparken med noen pappa kjente , eller jeg kjente de vist jeg og men det var fra jeg var liten. Rett før lopet var kom mamma og Oscar. Løpet gikk ikke så veldig greit siden han galoperte ganske mange meter, men han hadde en bra fart på slutten så  

Har ingen bilder :(


- Selma -

video - utfordringen del 2 !!

video:capture201007194

Her er altså del 2!!!! Det var alt :)

Enjoy :)

Så hva syntes du om denne da?
Burde jeg ha flere " utfordringer" ?

video - utfordringen del 1

video:capture201007193

Dette er del 1, del 2 kommer i morgen.~ Så hva syntes du?

Utfordringen !

Hei

Du kan skrive i kommentarfelte hva du vill at Elise og jeg skal gjøre. Vi har tenkt til å filme det så bare still så  mange spørrsmål som dere kan! V i filmer det når vi får inn nok spørrsmål, så jo mer dere kommenterer hvor raskere kommer videoen !!!!!


~Hva vill du at vi skal gjøre?

Lett tjente penger

Hei

Elise og meg satt og koste oss på dataen da pappa ringte og sa at vi måtte komme ned med båthavnen og luke i ett bedd som vist vår familie hadde annsvar for. Så da dro vi ned dit og lukte i ca. en time, det gikk egentlig ganske fort.Det tjente vi 100 kr på :)

Så da tenkte vi bare at vi kunne gå opp i huset og spise litt og kose oss, men så så vi ganske mange sånne store snegler. Så vi ble fristet til å tjene litt til.
æsj, vi eller jeg tokk de med hendene.deilig

Ha,ha.

Vi tjente 50 øre på en snegle og vi greide og få 51 kr  vær til sammen, 

~ Liker du snegler?

Bilder fra kampen

Hei

Nå er vi kommet hjem fra kamp og sitter i s+tuen med hver sin PC. START VANT 1-0 !!!!!!!!!!!!!  Elise er en lykke bringer tror jeg , hehe!!!! Vi hadde det veldig gøy. Jeg møtte onkelen og kusinen min fra Oslo, så det var koselig og se de igjen :)

Elise tok mange, mange bilder tror hun tok rundt 115 bilder eller noe, så det var jo bra. Jeg hadde med meg kameraet mitt jeg å, men Elise har speilrefleks, så det er jo bedere.

Her en noen av bildene :


Ok, dett var dett.- Selma-

Going on Start kamp

Hei

Nå skal Elise, pappa og jeg på Start kamp. De skal spille mot Ålesund og jeg håper og tror de kommer til å knuse de.Men nå må vi gå.Hvem heier du på START eller Ålesund?

Shoot med Elise


Hei

Her er shooten Elise og jeg hadde.

Mislykkede bilder:

Skulle ha på selvutløser så da måtte jeg vist holde sånn at den fokuserte på at Elise også skulle sitte der , hehe :)


~ Hva syntes du om bildene?

Elise har ankommet


Hei


I dag har kusinen min Elise komt til Kristiansand, hun tok tog alene fra Stavanger og kom hit kl. 13:42. Vi har spilt bordtennis og spist taco, men ellers har vi egentlig ikke gjort noe spessielt.


Vi skal ut og ta noen bilder så det kommer til å komme ett innleg litt seinere , så stay tuned !


- Selma-

Fanta orange vs Fanta lemon

Hei

Da er det en liten VS.
~ Hva er best FANTA ORANGE ELLER FANTA LEMON ?


- Selma -

I HATE SNAILS

Hei

I gå hadde vi besøk fra Haugesund,Grimstad, Miami og Oslo og det var veldig koselig med å spise tapas på plattingen. Mormor og tante Astrid sov over til i dag og det skal de til i morra også.

Rett etter noen hadde dratt måtte Oscar og meg ut å fange snegler og legge det i salt vann. ÅÅÅÅrrrhhh, jeg hater snegler, men de kan jo være litt søte da.Vi var alle sammen i dag å, vi var og så på  glasskunsten til Kjell Nupen i Søm Kirke. De er veldig fine:)VI måtte jo selfølgelig også kjøpe verdens beste is på fiskebrygga.


Fetteren til mamma er han som sitter nærmest på bildet, han er med i musikkgruppen VAMP. Så vi fikk lov til å sitte på i VAMP-bilen nårr vi kjørte litt rundt i dag.Det er det som har skjedd i dag og i går.- Selma -Retting av håret til mamma

Hei alle sammen :)

I går kveld så jeg på VM finalen i fotball. Imens vi så på kampen så prøvde jeg å rette håret til mamma. Hun har veldig langt hår, så det tok litt lang tid. Det var Spania jeg heide på og det var de som vant!!!!!!! Så gratulerer til dere:)    Det ble ikke helt rett men, men.

 
 Jeg måtte jo ha det litt gøy å lage en kjempe fin pannelugg, hehe.


    ~Så hva synes du, var mamma finest med krøllete eller rett hår ?

Selma + sommer = <3

Hei

Nå er det kjempe fint vær ute.
Oscar og jeg har kjørt i båten vår og Oscar har sittet litt i ring etter den.
Vi får beasøk i fem tiden tror jeg av en familie, pappa jobber med faren.Dette ble ett lite innleg, men nå må jeg ut og sole meg og hoppe på trampolinen.


-Selma-

Today and Yesterday

Hei

 YESTERDAY                                                         
                    
I går tidlig var Oscar og meg å vasket båten vår. Så skulle vi gå en tur til Texacoen og kjøpe oss en brus med mamma, men i det vi skulle gå fant vi ut at sykkel hans var stjålet . Så da måtte vi heller gå kjempe lenge å lete etter den ........ kjedelig.  Det var egentlig det som skjedde i går.

Her er ettbilde fra da vi gikk den lange turen TODAY

I dag våknet Oscar og jeg med at det ringte på døren, der sto onkel Terje. Så da måtte vi full fart kle på oss og dra ned til båten. Vi fant ut at det var vann i bensinen og da funket den ikke. Så han mått ta med seg motoret til verkstedet sitt. Jeg luket litt i det fine beddet jeg har ansvar for i sommer og hjalp Oscar med å vaske vinduer. Jeg lakket også de lange å fine neglene mine (ironi).  På kvelden tok vi båten vår og dro til Fiske brygga med Balder, Wenche, Morten, Åse og Kenneth, som er noen naboer av oss. Vi spiste på Makrellen og det var stappa med folk på hele Fiske brygga -Så det var veldig gøy :)

Litt bilder fra i dag:


Balder hadde det gøy med tannpirkere.


Oscar og Balder satte seg ned og stilte spørsmål til folk de ikke kjente.


Oscar og Balder i båten på vei hjem, se på de fine skyene.- Selma-

Video blogg , HEHE

video:ingeborg og meg p senteret 001


Når Ingeborg og jeg hadde vært på senteret kjøpte vi en liten gave til mammaene våre, så det ville vi derfor lage en video om HEHE!!
Hehehehehehehehehehehehehehehe !!!!


- Selma-

Videoer

Hei

Her er videoene jeg har lagt ut her på bloggen.

De nyeste ligger på bunnen og de gamleste på toppen.
 Dansevideo
Dansevideo


~ Likte du videoene?

Sol, sol kom igjen

Hei

I dag har det ikke hvert så fint vær her på Sørlandet, det har hvert litt overskyet og rein. Det er veldig kjipt å sitte inne å se på at det regner ute. men, men.... Det er jo uansett deilig med ferie der jeg kan sove lenge og bare sitte i heldressen og kose meg på dataen :)

I dag har onkel Terje og en kamerat hjulpet Oscar og meg med å sett ut gummi båten vår, selvom det er stygt vær :)  Det var selvfølgelig noe som var ødelagt, men det fikser onkel vet du :)  Ellers har det ikke skjedd så mye i dag, bare det at mamma og men har sett på noen skap som jeg skal ha på badet som blir mitt ;)

- Selma-

Ingeborg og meg on shopping!!!

Hei

I dag har Ingeborg og jeg vært på senteret og shoppet ganske mye.Det er gøy å være på senteret med Ingeborg fordi vi finner på så mye snålt sammen.. Vi kjøpte mye fint på salg, men det var ikke alt som var på salg da..... Vi kjøpte også litt likt siden begge syntes at det var kult :P Når vi hadde vært der en stund, kjøpte vi litt usunn mat på McDonals. 

Ingeborg er her nå, vi har laget en video som kanskje kommer ut snart.

Her er det jeg kjøpte i dag:


topp : 150 kr fra blikkboks


Solbriller:                       40 kr upstairs
Ring:                               22 kr glitter
Armbond:                       25 kr pieces
Grønt armbond:            34 kr JC        Selvbrunings hanske ( til dansekonkurranse ) : 30 kr Vita 

~ Liker du å shoppe?

Forus Open

Hei
I dag tidelig reiste pappa og meg til Stavanger, vi var nemlig på Forus.Det var litt kjedelig og reise så jeg tok mange bilder i bilen :) Som sagt var hesten vår  ( mest pappas) med på Forus Open.Han kom på nest siste plass, som høres veldig dårlig ut, men siden han var mot noen av verdens beste hester så er det bare gøy å bli invitert til et så stort løp  :)

hehe:)

yoyo :P~ Hva er favoritt dyret ditt?

Bilder fra Sverige turen med mer.

Hei

Kul overskrift eller hva ( kom ikke på noe annet akkurat nå ).

Jeg kom hjem fra Sverige på torsdag man har ikke orket å blogge siden det. Det var veldig gøy der. Vi var i badelandet, spilte mini golf 2 ganger ( jeg vant den ene gangen), spillte flipper spill og bare koste oss. Jeg kjøpte veldig mye godteri på norby senteret :P

I går og i dag har jeg vært sammen med min gode venn Ingeborg. I går badet vi og det var fint vær. men i dag har vi sittet inne med rein ute.

Bilder fra sverige turen:I morgen tidelig skal pappa og meg reise til stavanger å se på hesten vår løpe i Forus Open. Vet ikke når vi kommer hjem så jeg får se om det blir noe blogging i morgen.~Har du reist noe sted i ferien?