juni 2012

Innkjøp++

Hei

Har ikke hatt så mye å gjøre nå på morraen, vi har besøk av familien fra Haugesund, men de er i Dyreparken akkurat nå. Denne truren har lina fått meg til å begynne å lese og skrive dagbok. Dagboken kommer til å være kjempe gøy å lese i når jeg blir endre, jeg kommer jo sikkert tl å slette denne bloggen en gang om leeeeeeenge til.

Trykk på tannhjulet på videoen og så på 720p, for mye bedre kvalitet.

Dette har skjedd....

Hei

Beklager min lille pause, men har nesten vært et annet sted en kristiansand i sammerferien til nå... Men nå er jeg tilbake, håper jeg !

 

Siden sist jeg blogget har dette skjedd :

Har hatt avslutning med dansen :var en liten tur i Haugesund for å måle noe til bunaden, men har ingen bilder fra når jeg var der.


Mandags morra dro -> Lina<- og meg ti Oslo   :


På tirsdag dro vi til Fredrikstad:

Så dro vi til Sverige :

 Vi kom hjem natt til i går, det var en kjempe koslig tur med masse latter. I går var det kjempe fint vær, men siden jeg er litt på etterskudd, så har jeg ikke fått lakt inn bildene keh tok. Så de kommer i løpet av dagen i tilleg til innkjøpet fra Sverie, Oslo og Fredrikstad. Må enda en gang si at jeg håper at jeg kommer for fult nå! Snakkes


Sool

Hei

Nå ligger jeg ute i solen og bare slapper helt av. Det blåser litt, så jeg har ett pledd når det blir for kaldt.

Reiste hjem fra Oslo i går så fikk ikke blogga.kjøpte litt i Oslo så det kommer nok ut nå snart.

Hater at bildene blir så små når man blogger fra IPhone/iPod!

Men nå skal vi snart spise middag. Skal bort å se på lager mitt spille kamp!

VIDEO- sommermesterskapet 2012

Hei

Takk til UNIQUE DANSEKLUBB for et kjempe bra arrangement.

 

TRYKK PÅ TANNHJULET OG TYKK PÅ 720p FOR MYE BEDRE KVALITET !

 

Hva syntes dere? ♥

Helg i Oslo

Hei

Har ikke hatt tid til å sakt det.. men er i Oslo med mamma atm. Siden jeg er skada så kunne jeg ikke konkurrere i går, men jeg så og heiet på de andre fra klubben. Flimet en del også ( kommer ut video i løpet av dagen).  

For det meste så var jeg med Frida og Ingvild i går. De hjalp med rundt på krykkene og vi hadde det super gøy. 

FRA SIST KONKURRANSE:FRA DENNE:

Snakkes senere <3

Det som skjedde i går var..

Hei

Ja altså, var litt sur når jeg skrev innelgget i går, men håper det går fint. Det som skjedde var at jeg har strekt/sprekt/røket noe nede ved akillisen(?). Hvis jeg går på foten så vill ikke det vokse sammen igjen. Så jeg må ta det så med ro som mulig med foten, helst ikke gå på den.Jeg trener egentlig hver dag, så å få treningsforbud er ikk akkurat det jeg håpet på. Denne helga var det også årets siste konkurranse, der får jeg heller ikke lov itl å stille. Det er ikke sikkert alle tenker at det gjør no, men det er helt sykt gøy på konkurranser. Det er veldig sosial og holder i tilleg på med noe av det man elsker. 

På skolen i dag hadde vi egentlig bare sånn, tjene inn penger til fattige barn ting. Hele dagen har jeg dradd meg bortover på krykker, det er faktisk helt sykt vondt i hendene. I tilleg ser det jo veldig dumt ut, håper på å slippe de etter helga. Det går hvis jeg er flink til å bruke de nå.Vi begynnte skoledagen klokka 11.20 og sluttet 18.00, litt kipt å slutte så sent , menmen det gikk til en god sak. 

Et ansikt uten fregner, er som en himmel uten stjerner! Haha, så den på facebook i stad ♥

Brynene ser litt skjeve ut, men tror det er fordi jeg har hode litt skakkt siden de er ikke skjeve i real life.. tror jeg. Men i allefall mye finere, enn før jeg var og stellte i de i går. I tilegg er det litt på huden som går vekk i løpet av noen dager.

 

 

legevakta

Har hatt vondt i foten siden mandag, var hos legevakta etter trening i dag. Så nå har jeg treningsforbud i 3 hele uker, kommer aldri i livet itl å greie det. Går også nå på krykker, og kan ikke stille i konkuransen. Århh, er så suuuur.

BLoggger nok i morra, så kan jeg forklare litt mer ! natta

 

Alt går i ett..

Hei

I dag tror jeg dagen går i ett. Nå kom jeg hjem fra skolen for litt siden, om ca. 15 min må jeg dra fordi jeg skal til en som er fotsoneterapaut. Etter det sakl jeg rett til VÅR-hudpleie, der skal jeg farge brynene og vippene. Deilig, alt av farge er borte så må tegne de hver dag. Det er sykt stress ! Rett etter der igjen skal jeg på dansetrening, har skada fot så det blir sikkert bare til tøying. Egentlig skulle jeg spille fotballkamp i tillegg, men pga foten må jeg stå over den.

Men før jeg snart begynner å stresse så skal jeg kose meg ferdig med pizzaen mamma hadde klar til meg når jeg kom hjem.


kom i posten i dag..

Hei

På søndag , bestillte jeg et Iphone 4 deksel fra → nfoto ← .Det kom utrolig kjapt, det hadde kommet i dag når jeg var på skolen. Var gøy med noe man kan lage selv og ha bilder av seg selv med venner på. Valgte også å ha sånn myk kant rundt fordi jeg er så redd for sånne ting, og føler det beskytter litt mer. 

Jeg har ikke Iphone nå, men om 13-15 dager så har jeg pappas gamle. Den er svart og fugerer egentlig helt greit som jeg har sett. Blir deilig å ha noe annet en en liten nokia som man ikke skjønner noe av. 

Kan vise det litt nærmere når jeg får det på Iphonen ♥

 

Har du Iphone ? 

( bildene til dette innlegget tok 100 år å laste opp, enten så har vi veldig treigt nett, eller så er det noe problemer med blogg.no)

summer feeling

Heisann!Får virkelig sommerfølelsen av jordbær, elsker det !  Når jeg tenker over det så er det jo egentlig ikke så veldig lenge til sommerferie. Ser frem til en sommer med fint vær, bading, soling, båtturer og bare chille hver dag med venner. 

 

Gleder du deg til sommerferie ?

Pugging på gang

Heisann 

Nå har jeg akkurat satt meg ned for å øve til mattetentamen, som vi skal ha i morra. Håper egentlig helt sykt på at det blir streik, for min del kunne det ha vært streik helt frem til sommerferien. Elsker streik, men hater det når alle andre har det utenatt min skole ( selvfølgelig ikke bare vår skole som ikke har streik, men den følelsen ). Deilig at dette er siste tentamen da, så får det bare gå som det går.Har din skole streik ?

Bra begynnelse..

Hei

Dette har vært en bra begynnelse på helgen. Jeg kom hjem for noen timer siden fra hyttetur med dansen, noe som var utrolig koselig. Vi badet i regn været. spillte masse spill, så på film, grillet og bare koste oss med å snakke. Blir bare mer og mer glad i de jentene. 

Nå er jeg akkurat feridg med å spise kjempe mye krabbe. Krabbe er noe av det beste jeg kan få på sommeren! Nå sitter jeg sminkefri og trøtt med dataen på fanget, tenker  at jeg bare slapper av og chller max i kveld med en film. 


Fint med tunge!


Litt trøtt kanskje ?

Ha en fortsatt fin lørdag !

Fotoshoot med Kristine

Hei, nå for noen dager siden hadde Kristine og jeg en liten fotoshoot ute. Bildene blir såå mye finere når man tar en det inne enn ute! 
Fineste Kristine ♥

Det var da noen av bildene, Hva syntes du ?