juni 2010

SVERIGE

Hei

Siren har hvert hos meg fra fredag til søndag.Vi hadde det kjempe gøy når vi satt i ring og hoppet på trampolinen. I dag har hun bursdag :)

I morra tidelig drar jeg og familien til Sverige. Det tror jeg blir gøy. Vi skal være der til torsdags ettermiddag så vi kommer hjem på torsdags kveld.

Det kommer til å komme sånn ca, 1-2 innleg i uka nå som det er så fint vær.- selma -

sorry, sorry, sorry, sorry.

Hei

Jeg har ikke blogget i det siste, har ingen grunn. Jeg har vært mye ute, siden nå er det SOMMERFERIE :)
Jeg kommer ikke til å blogge så mye i sommer i allefall ikke hver dag.

Det som har skjedd er:

Har fått ny header av http://massomaj.blogg.no , som jeg ble veldig fornøyd med. Så tusen takk til deg :)
og det er blitt sommerferie!!!!!

- Selma-

2 dager igjen

hei

Nå er det bare 2 dager igjen til det er sommer ferie!!!! På onsdag skal vi møte opp på skolen halv ni som vanlig.Vi kan ha med oss en liten brus og litt kake og sånn, men ikke godteri siden vi har godtefri skole. Det syntes jeg er ganske kjipt. Klokken 11 skal vi ha en dans forran hele skolen, hvert trinn skal frammføre noe. Jeg skal danse freestyle med 7 andre jenter. Jeg skal også opp forran hele skolen siden jeg har hvert i elevrådet dette året. Jeg gleder meg ganske, men vi er ikke helt ferdig med dansen i freestyle gruppa.

I dag gledet jeg meg faktisk til skolen, for å se vennene mine igjen. På skolen i dag øvde vi ganske mye på dansen vår i freestyle gruppa. I dag skulle hele elevrådet samles, men det ble bare til at klassen min stilte opp siden de andre var på tur, forestilling osv.. Så vi ble bare fire stk, men da ble det jo mere på oss så vi koste oss med det :)

Sånn gikk jeg på skolen i dag:hehe :)


~ Er det bare jeg som liker sommer ferie?
~ Når begynner din sommer ferie?


- Selma-


Bursdag !!

Hei

Nå er endelig tablettene begynnt å virke så i dag har jeg vært i kjempe form, har ikke vært så god på flere uker for å si det sånn. Jeg er fortsatt litt forkjølet, men som sagt mye bedre.Jeg gikk glipp av en bursdag på fredag som hadde veldig lyst til å gå i, så det var bra jeg fikk med meg denne.

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en koselig og gøy bursdag hos min danse veninne Siren. Hun blir 12 år den 28.juni som er i sommer ferien og derfor feirer hun den nå.

Siren:

Siren er en super på mange måter.

Den ene er på dansegulvet:

Hun er en super danser og dobbelpartner. Hun har utroligt fint smil når hun danser, det gjør meg glad. Hun har alltid støttet meg når jeg har skulle ut og danse og når jeg ikke kom videre.  DU ER EN SUPER DANSER :)

PS: skjønner ikke hvordan du greier å pointe så mye:)


Den andre er alle andre steder:

Du er så snill og søt at det ikke går ann. Du hjelper meg hvis jeg trenger hjelp, du trøster meg hvis jeg trenger trøst og du girer meg opp hvis jeg trenger det, så du har egentlig alt. Du har en super personlighet og det er bra :)


I bursdagen til Siren hadde vi PIZZA og den var kjempe god, til dessert hadde vi brownies ( som alle vet jeg liker), nonstop, is i forskjellige farger, sjokolade saus og sjokolade. Vi hadde en lek der vi skulle gå rundt i poster der vi skulle lage en fisk av 30 tannpirkere og erter, quiz, kaste på sånn ting og kims leken eller hva det het ( sånn huske ting).
DET ER EN AV DE GØYESTE BURSDAGENE JEG HAR VÆRT I :)

Her er litt bilder fra bursdagen:
Meg og Siren<3

Hvis du snur hodet på skrå får du se bursdagsbarnet :)- Selma-

Brownies

Hei

Nå sitter jeg den deilige sofaen i stuen men Oscar og skal til å se på " svigers er aller verst ", jeg har sett den en gang før.Da syntes jeg den var kjempe morsom. Så da får vi se om den ikke bare er gøy første gang, men er gøy andre gang også.

I dag har jeg laget brownies som jeg syntes er helt himelsk. Jeg bare elsker det. Jeg sklulle egentlig prøve å lage den litt seig eller hva man kaller det, men jeg lot den stå litt lenge etter jeg hadde laget den så den ble helt vanelig. Det er jo godt det å da:)

Litt bilder:
Nam.~ Er det noen andre som liker Brownies her?

Bilder fra da jeg var liten

Hei

Nå sitter jeg i sofaen på rommet til Oscar med Cola og chips og koser meg med å se på gamle minner :)

Her er litt bilder fra da jeg var liten:Det er : mamma, Oscar og meg i den store dressen :) Mamma sitter foresten i rullestol.Jeg syntes det var så gøy og stå på bakbrettet mens Oscar syklet :)Elise( www.elaajs.blogg.no ), Oscar, mamma og meg koser oss med is.Se på de supertøffe brillende jeg har:)
Kult smil :) Dette var i Universal Studios i USA.


~Det var mange morsome bilder eller hva?


- Selma-

Ny header til www.swwat.blogg.no

Hei

I går lagde jeg en header til en danse veninne som heter Synne. Hun er kjempe god til å danse og er veldgi myk.

Her er headeren jeg lagde: www.swwat.blogg.no      <--  TRYKK

Jeg lagde den i flere farger men hun valgte hvit, og det var et godt valg.

~Hva syntes dere?

- Selma -

heey heey

Hei alle sammen

I dag er jeg mye bedere enn i går, men jeg hoster hele tiden og snyter meg. Så jeg tror jeg er på bedringens vei. Og det er bra siden jeg er invitert i 2 bursdager og de har jeg jo lyst og gå i.

Jeg har lært meg GLOW dansen for gøy siden jeg hadde ingen andre ting å gjøre når jeg har ligget i sengen hele dagen.
Så den kan jeg kanskje vise en dag, den er IKKE vanskelig.

Jeg har faktisk begynnt og se på en japansk tegneserie. Det er veldig gøy, men teksten er på engelsk. Det handler om en gutt som skal bli en ninja, men vil ikke ha hjelp. Serien har over 400 episoder og heter Naruto. Jeg tror ikke jeg kommer til å se alle 400, men jeg kan jo se litt i allefall.

Den headeren jeg har nå, var det den dere mente jeg skulle ha?


-Selma-

Sang på hjernen

Hei


Gjett hva .......... jeg er syk i dag og :(  Så jeg har ligget i sengen i hele dag mens jeg har tenkt på en sang hele tiden.

Jeg hater og har sanger på hjernen fordi det går ikke ann og få den ut , og da blir bare sangen dårlig.

Her er sangen jeg har hatt dilla på:

                                                         


                                                          Madcon- GLOW


                                                   Den er ganske lang , hehe.


~Hva syntes du om sangen?


- Selma-nå har jeg meldt meg på:

http://bloggurat.net/minblogg/registrere/620bc983d55feebe89807063e1692c6dd060bb2a                          

Headere

Hei igjen alle sammen :)

Nå har jeg prøvd og lage noen headere siden jeg er så utrolig lei den jeg har.


Her er de jeg har laget:


nr .1


nr.2


nr.3


Jeg ser hvilken dere syntes jeg burde ha så bytter jeg sikkert om noen dager:)


~Hvilken syntes dere jeg burde ha?- Selma-

VM 2010 <3<3 Elfenbenskysten- Portugal

Hei

Som dere sikkert vet er det VM i fotball nå:) Pappa og jeg har bestemt oss for og holde med Elfenbenskysten fordi det er der Drogba spiller og det er et litt outsider lag :) Jeg aner ikke hvordan det kommer til og gå med de, men jeg håper de vinner:)

Nå sitter jeg med et deilig popcorn, halsbetennelse og bronkitt og ser på at de spiller mot Portugal der Ronaldo spiller. Jeg tror det kommer til å bli en tøff kamp.Til pause er stillingen 0-0.

LYKKE TIL SIER JEG BARE.


                      Dette spiser jeg fordi jeg har ikke matlyst til noe annet.
~ Hvilket lag holder du med under VM?

~Liker du popcorn?

- Selma -

Randøya, Bursdag og syk

Hei

På onsdag kveld dro Siren hjem etter at hun hadde vært hos oss siden dagen før. Vi hoppet veldig mye på trampolinen som dere kanskje vet, som var veldig gøy. Siren og jeg skulle egentlig ha privat time i dobbel på torsdags kveld, men Siren kom på at jeg var på Randøya da. Så det kunne vi ikke.

Her er litt bilder fra da Oscar,Siren og meg hoppet på trampolinen:
 

På torsdag var streiken slutt så da syklet klassen min til Kongshavn. Der tok vi båt ut til Randøya og gikk til brakkene våre deer vi skulle sove. Etter vi hadde pakket ut gikk vi inni mange mørke bonkerser. Det regnet veldig dagen etter så det var ikke like gøy den dagen.Når je kom hjem fra Randøya var det to timer til jeg skulle i bursdag. Det var en jeg går på dansing med som heter Hanna som blir 13 år . Det var en veldig gøy bursdag. Jeg sov over til søndag så jeg og Hanna gikk på trening sammen. Jeg hadde privat time med en av de store jentene og der fikk jeg en ny  singel og vi fbegynnte på spott, så jeg har det til Gol i august. Jeg var blitt litt syk til jeg skulle på trening så jeg var ganske utslitt da jeg kom hjem.

I dag har jeg ikke vært på skolen siden jeg var blitt enda sykere. Jeg har vært syk i en god stund så vi gikk til legen. Legen sa at jeg hadde halsbetennelse og bronkitt.

Så dette har egentlig gått i ett siden sist onsdag, men vi har jo hatt det gøy da.


~ Er det noen andre som har vært syke i det siste?
~ Har du vært på Randøya?


- Selma -

Streik/Siren er her:-)

Hei.

På min skole og på Siren sin skole er det streik, så nå har det vært streik i en uke.
Siren sin mamma skal til Oslo i morgen tidelig og hun skal være der til torsdag, så vi håper at det er streik til da for da kan Siren være hos meg lenge:)
Siren kom til meg klokka 10.00, og vi har hoppet på tranpolinen i hele dag.
Nå har jeg fått Siren til å ta flikk flakk og bakkover salto ..........................................................................  igjen :)
Klokken 18.00 var vi på danse trening, som var ganske tungt etter trampoline hoppingen vår.
Etter treningen lagde vi et show til mamma og pappa :=)~ Har dere streik?

- Selma- og - Siren-


 

START - VIKING 1-1

Hei

Som overskriften sier ble det 1-1 , som var ganske rettferdig. Det var en gøy kamp, men Start var helt klart best i andre omgang. Ole Martin Årst scoret for Start og er av  toppscorerene i Eliteserien, så det er veldig bra :)
Mamma, pappa og meg hadde det veldig gøy, ( men pappa skriker litt mye........). Vi tippet om hvor mange tillskuere det kom til å bli og jeg kom nermest. Så da skylder pappa og mamma meg en dessert vær:)  Det var 10 900 tillskuere så det var kjempe bra stemning.
Det er veldig gøy å gå på Start kamp.
Æ Æ START FAN !!!!!!!


se den fine porten.....Problemet var bare at bilen sto bak den fine porten. Pappa hoppet over gjerde et annet sted og fikk etter en lang stund tak i en mann som lå og mekket på en båt han hadde heldig vis nøkkel til hengelåsen. Så vi fikk oss ut.


~ Pleier du å være på kamp?


- Selma -

Start kamp

Hei

Nå skal vi spise pizza og så skal vi på Start kamp. Forteller hvordan det går litt senere.
Dette ble et veldig lite innlegg, men nå skal jeg ut på trampolinen:)

~ Hvilket lag heier du på?
~ liker du å hoppe på trampolinen?


- Selma -

Sommercup 2010


Hei

På fredag morgen reiste mamma og meg med fly til Oslo. Vi shoppet en del, men mamma shoppet mest siden jeg var ikke helt i form.Vi var i byen ca. 7 timer, så jeg var ganske utslitt da jeg kom til danseloftet igjen. Dagen etter sto vi opp kl. 08.00 for å stelle oss før konkurransen. Vi dro opp til Skedsmohallen kvart på elve. Jeg danset først slow og der kom jeg til semi på delt 10. plass. Jeg danset singel etter på og det kom jeg på 4. plass i finalen, så nå er jeg blitt Champ :)
Jeg er veldig fornøyd med resulltatene og med helgen :)

Dette er på fredags kvelden, vi danset til langt på natt.Detter er på lørdagen i Skedsmohallen, under konkurransen. På bildet i mitten er det bilde av gjengen fra Kristiansand.


Video fra da jeg danset:)


~ Hva har du gjort i helgen?
~ Likte du videoen?

- Selma -