Blogg

Slutter

Hei , har bestemt meg for å slutte.. siden jeg aldri har tid! 

 

Men hvis det er noe kan du kontakte meg på selma.sofie@gmail.com 

Nothing to doooo

Hei hei !

I dag har jeg bare slappet av, deilig! Lagde en header fordi jeg ikke ante hva jeg skulle gjøre, ble egentlig ganske fornøyd ! Skal prøve og få endret skriftypen på overskriftene, syntes ikke den passer så bra ti lskriften på headeren. Men ellers tror jeg jeg ser med fornøyd med det jeg har nå, sidne jeg bytter jo header heeeele tiden.


( arkivbilde fordi jeg er så støøøøg i dag )

Mamma og meg lagde ny kake som var kjempe god, kommer med bilder og sånn av den litt senere. Den smakte litt som bounty, kokos og sjokolade, nammmm.

 

PREIKAST

 

 

The notebook

Heisann dere !

 

The notebook, åå, det er bare så søt. Så den rett før jeg skulle legge meg og greide ikke å stoppe den, så jeg ble sittene ut på natten og se filmen. Anbefaler virklig alle som ikke har sett den til å sette seg ned å se den med en gang ! Trodde jeg egentlig hadde sett den, men tydlig vis ikke.

Som dere kanskje har sett så har jeg byttet header og valgte den flest av dere ville ha jeg skulle bruke! Det er bare å spørre om du har noe spørrsmål angående headeren, har fått litt spørrsmål om den på facebook. Så til dere som ikke en venn med meg på face, kan dere spørr her !

Downloading...

Hei

 

I går var jeg syk og orket ikke noe, så det endte opp med at jeg så 5 filmer. Lenge siden jeg har sett på film føler jeg, så det var egentlig litt koslig. 

Snakket med min venn Frida i dag, som sa at hvis jeg kjedet meg i regnet måtte jeg begynne å se på serien "the lying game". Så nå holder ned på og lastes ned på den gamle PCen min. Grunnen til at jeg laster den ned der er at jeg ikke vil laste ned alle prøogrammene som føler med når man skal laste ned en film, de hadde jeg fra før på den gamle PCen og da kan jeg likegodt bare ta den over på en minnepenn senere. Macen blir også veldig mye trengere tror jeg hvis jeg laster ned programmene.

(tatt fra google)

Skal også sener laste den Dance moms, som en fra dansingen i Oslo anbefalte. Det er veldig greit å ha hvis du foreksempel skal ut å reise.

 

Snakkes

 

Soool?

Heisann!

Til nå har jeg bare slappet av i dag,velidg deilig, men begynner å bli litt kjedelig nå! Været er sånn bob bob, årrrhh, kan det ikke bare bli litt sol? Det er jo jammen med sommerferie! Det jeg tenker på når jeg sier sommerferie er sol, varme og å være på strnden.. det går jo ikke nå....

Kjempe søt farge på neglelakk !Har forresten farga brynan og sånn, elsker å gå uten sminke.... så dette var deilig !  Skal vise resultat senere i dag. 

 

 Har forandret litt på designet, er ikke helt ferdig men begynner å bli fornøyd nå snart. Hva syntes du ?

 

-Snakkes

 

 

 

Hekta

Hei

Årh, har bare helt dilla på smoothie. Har sikkert hatt det flere ganger i uka i noen måneder nå. Lager for det meste jordbær, har ikke funnet noen annen type jeg liker bedre, så jeg holder meg til den samme gode meg jordbær.

 


Dette har skjedd....

Hei

Beklager min lille pause, men har nesten vært et annet sted en kristiansand i sammerferien til nå... Men nå er jeg tilbake, håper jeg !

 

Siden sist jeg blogget har dette skjedd :

Har hatt avslutning med dansen :var en liten tur i Haugesund for å måle noe til bunaden, men har ingen bilder fra når jeg var der.


Mandags morra dro -> Lina<- og meg ti Oslo   :


På tirsdag dro vi til Fredrikstad:

Så dro vi til Sverige :

 Vi kom hjem natt til i går, det var en kjempe koslig tur med masse latter. I går var det kjempe fint vær, men siden jeg er litt på etterskudd, så har jeg ikke fått lakt inn bildene keh tok. Så de kommer i løpet av dagen i tilleg til innkjøpet fra Sverie, Oslo og Fredrikstad. Må enda en gang si at jeg håper at jeg kommer for fult nå! Snakkes


Sool

Hei

Nå ligger jeg ute i solen og bare slapper helt av. Det blåser litt, så jeg har ett pledd når det blir for kaldt.

Reiste hjem fra Oslo i går så fikk ikke blogga.kjøpte litt i Oslo så det kommer nok ut nå snart.

Hater at bildene blir så små når man blogger fra IPhone/iPod!

Men nå skal vi snart spise middag. Skal bort å se på lager mitt spille kamp!

Det som skjedde i går var..

Hei

Ja altså, var litt sur når jeg skrev innelgget i går, men håper det går fint. Det som skjedde var at jeg har strekt/sprekt/røket noe nede ved akillisen(?). Hvis jeg går på foten så vill ikke det vokse sammen igjen. Så jeg må ta det så med ro som mulig med foten, helst ikke gå på den.Jeg trener egentlig hver dag, så å få treningsforbud er ikk akkurat det jeg håpet på. Denne helga var det også årets siste konkurranse, der får jeg heller ikke lov itl å stille. Det er ikke sikkert alle tenker at det gjør no, men det er helt sykt gøy på konkurranser. Det er veldig sosial og holder i tilleg på med noe av det man elsker. 

På skolen i dag hadde vi egentlig bare sånn, tjene inn penger til fattige barn ting. Hele dagen har jeg dradd meg bortover på krykker, det er faktisk helt sykt vondt i hendene. I tilleg ser det jo veldig dumt ut, håper på å slippe de etter helga. Det går hvis jeg er flink til å bruke de nå.Vi begynnte skoledagen klokka 11.20 og sluttet 18.00, litt kipt å slutte så sent , menmen det gikk til en god sak. 

Et ansikt uten fregner, er som en himmel uten stjerner! Haha, så den på facebook i stad ♥

Brynene ser litt skjeve ut, men tror det er fordi jeg har hode litt skakkt siden de er ikke skjeve i real life.. tror jeg. Men i allefall mye finere, enn før jeg var og stellte i de i går. I tilegg er det litt på huden som går vekk i løpet av noen dager.

 

 

legevakta

Har hatt vondt i foten siden mandag, var hos legevakta etter trening i dag. Så nå har jeg treningsforbud i 3 hele uker, kommer aldri i livet itl å greie det. Går også nå på krykker, og kan ikke stille i konkuransen. Århh, er så suuuur.

BLoggger nok i morra, så kan jeg forklare litt mer ! natta

 

Alt går i ett..

Hei

I dag tror jeg dagen går i ett. Nå kom jeg hjem fra skolen for litt siden, om ca. 15 min må jeg dra fordi jeg skal til en som er fotsoneterapaut. Etter det sakl jeg rett til VÅR-hudpleie, der skal jeg farge brynene og vippene. Deilig, alt av farge er borte så må tegne de hver dag. Det er sykt stress ! Rett etter der igjen skal jeg på dansetrening, har skada fot så det blir sikkert bare til tøying. Egentlig skulle jeg spille fotballkamp i tillegg, men pga foten må jeg stå over den.

Men før jeg snart begynner å stresse så skal jeg kose meg ferdig med pizzaen mamma hadde klar til meg når jeg kom hjem.


summer feeling

Heisann!Får virkelig sommerfølelsen av jordbær, elsker det !  Når jeg tenker over det så er det jo egentlig ikke så veldig lenge til sommerferie. Ser frem til en sommer med fint vær, bading, soling, båtturer og bare chille hver dag med venner. 

 

Gleder du deg til sommerferie ?

Pugging på gang

Heisann 

Nå har jeg akkurat satt meg ned for å øve til mattetentamen, som vi skal ha i morra. Håper egentlig helt sykt på at det blir streik, for min del kunne det ha vært streik helt frem til sommerferien. Elsker streik, men hater det når alle andre har det utenatt min skole ( selvfølgelig ikke bare vår skole som ikke har streik, men den følelsen ). Deilig at dette er siste tentamen da, så får det bare gå som det går.Har din skole streik ?

Bra begynnelse..

Hei

Dette har vært en bra begynnelse på helgen. Jeg kom hjem for noen timer siden fra hyttetur med dansen, noe som var utrolig koselig. Vi badet i regn været. spillte masse spill, så på film, grillet og bare koste oss med å snakke. Blir bare mer og mer glad i de jentene. 

Nå er jeg akkurat feridg med å spise kjempe mye krabbe. Krabbe er noe av det beste jeg kan få på sommeren! Nå sitter jeg sminkefri og trøtt med dataen på fanget, tenker  at jeg bare slapper av og chller max i kveld med en film. 


Fint med tunge!


Litt trøtt kanskje ?

Ha en fortsatt fin lørdag !

Fotoshoot med Kristine

Hei, nå for noen dager siden hadde Kristine og jeg en liten fotoshoot ute. Bildene blir såå mye finere når man tar en det inne enn ute! 
Fineste Kristine ♥

Det var da noen av bildene, Hva syntes du ?


Hei hei, halllooo

Hei

I dag har jeg hatt veldig lite å gjøre, siden jeg er syk ! Selvfølgelig dager rett før 17.mai, men men. Får bare håpe på at jeg blir bra, sånn at jeg kan gå i borgertoget i morra. Siden jeg er syk, og ikke ser ut, så får dere heller bare noen webcam bilder.

  

 

Snakkes, håper alle får en fin 17. mai i morra!

 

Selma SOfie

Slappfisk

 

Hei

I dag har jeg egentlig ikke gjort så mye utenom og være på trening og være på skolen.  Har bare kost meg med pizza, data og TV !Har sett på Little miss Perfect og syntes egentlig det er veldig teit og stille med en datter som er et halvt år og blir bedømt ettet utsenet.De blir da jo vant til og bli rangert etter hvordan de ser ut ! Men men !

I morra skal vi på skolen vår dra til Kilden og se et skuespill eller forestilling eller noe sånn.  Har hørt at det er veldig kjedelig, men vi slepper skole nesten halve dagen.. så det er jo egentlig litt chill !

 
Så forresten på Jul i blåfjell ♥

 

Nytt design og litt mer

Hei 

 

Var bare så sykt lei av designet mitt og tenkte jeg trenkte en ny begynnelse .. siden jeg har hatt en liten pause nå, det var egentlig ganske deilig. 

 

I det siste har jeg bakt mye og bare kost meg med at jula snart kommer !

Har lært meg og flette meg selv bakover... men på dette bildet har den gått litt i oppløsning i bunnen !


Pepperkaker ♥

 

Hva syntes du ?

- Selma 

Julestemning !


Pinnekjøtt ♥

Kalendergaven min i dag 

 

 

Så nå er det bare og vente til snøen kommer så blir nok stemningen helt på topp !

Drar på trening

 

Hei

 

I går når jeg skrev sist innlegg var jeg helt sykt trøtt ! Glemte helt og fortelle at jeg var på treningsleir med dansen hele dagen fra 08.30 til 16.00 og når jeg kom hjem var jeg helt utslitt så jeg sovna. Seinere på kvelden våknet jeg litt til og gikk på dataen. Da så jeg på film og koste meg.


Meg og min kjære Lina når vi øvde til samfunsfag prosjekt !

 

Men jeg forteller mer senere siden nå skal jeg dra på trening med dansen  !

 

Snakkes <3

Natti natt

Hei!

 

Tror egentlig jeg satser på en tidelig kveld i dag. Har vært på to treninger i dag så jeg er litt trøtt og sliten i beina akkurat nå. 

Bildet er tatt av meg når jeg var med skolen på bringsvær.. SAVN !!!!  Gruer meg litt til det begynner og snå og blir kjempe kaldt !

 


Er med på en konkurranse !

Hei 

Jeg har da meldt meg på en konkurranse på Vanessa sin blogg!

Dette er det du kan vinne, og har som alltid lyst til og vinne! Da er det bare og melde seg på > HER < så har du sjangsen til og vinne dette !

 

09.nov.2011

Hei

 
Har gått i ett i hele dag med trening og litt lekser. Broren min og jeg lagde pannekaker som faktisk ble velykket !

 

MacBook Pro ?

Hei ♥

 

Har bare så sykt lyst på MacBook nå! Tenkt på det kjempemye i det siste, og kan bare ikke få nok. Ser ut som en kjempe bra data og har i tillegg Imovie og Iphoto ! Min data har ikke bateri, så hvis jeg drar ut kontakten går dataen av . Selfølgelig veldig kjedelig når man har slått på dataen, siden det tar litt tid og skru den på. Har hatt den i snart to år nå, pleier de og bli sånn ?

Det dumme er jo at det er SYKT dyrt.. i allefall for meg. Må spare kjempelenge for og få råd til det, det koster jo ca. 10 000, så vet jo ikke om det er vert det. Jeg har jo aldri prøvd en, bare i en butikk.

~Hva syntes dere ?

~ Har noen av dere MacBook Pro ?

Trøtt og sliten -.-

Hei

Ville egentlig bare si at det blir nok en dag uten fler blogginnlegg ! Har vært på trening og er veldig trøtt , så da er det helt spessielt gøy og begynne på leksene -.-

Godteri !!

Snakkes i morra tenker jeg !

( skal blogge hver dag denne uka og se hvordan det går )

Klar for kamp

Hei ♥

 

Da er Krisitne og jeg snart klare for og dra og se på gutte i klassen spille håndball kamp mot Froland.Jeg skal overatte hos Kristine i natt med herlige folk.  Så det blir veldig koselig ! Hvis vi orker så an vi kanskje lage en video til dere, eller ta biler som jeg kan legge ut i kveld. 

 

Da snakkes vi ! ♥

 

En god del håndball

Hei 

 

I dag har jeg nesten tilbringt hele dagen min med og se på håndball og litt med og synge og le forran et kamera. 

Jentene i klassen skulle nemelig spille på en håndball cup i dag .. og siden jeg ikke hadde noe og gjøre , så er det jo alltid koselig og se på. Syntes det ser veldig gøy ut med håndball, men tror nok man får litt for mye skader. Jentene i klassen vant 2 kamper og tapte 2.. så det er jo egentlig ganske bra tror jeg.

HAR DESVERRE INGEN BILDER FRA CUPEN....... INGEN BLE BRAE !

 

Når de var ferdig med og spille spiste meg og Lina pizza hos henne og lagde en video til et skoleprsjekt. Var helt sykt morsomt.. men jeg vet ikke helt hvordan den blir når den er ferdig siden vi ikke har spilt inn alt... men håper jo selvfølgelig det blir helt toppers.

 

Akkurat nå se jeg sånn ut:

Så vurderer og kanskje ta det av nå .....

 

 

 ~  Spiller du håndball ?

 

Laget design og header til h0vet.blogg.no

Hei ♥

 

Nå er jeg hjemme hos Kristine, og nå er jeg akkurat ferdig med og fikse litt på designet hennes. 

FØR:ETTER:
Vi skal snart opp i hallen og se på noen spille håndball og bare kose oss !

Snakkes ♥

 

~Hva syntes du ? 


Byen, trening, pugge...

 

 

Hei 

 

Tenkte kanskje at jeg kunne hvis dere har lyst at jeg laget video og legger ut innkjøpet fra Birmingham del 2 i dag... men bare hvi dere har lyst.

Videoen blir nok fra dansekonkurrqansen i helgen. Meg og Siren danset dobbel og jeg danset singel. Så hvis dere syntes det er gøy og se så kan jeg lage filmen og legge den ut i dag.

Bildene fra innkjøpet del 2 er mer av ringer, briller og sånne ting.


(haha, har halsen på hodet + uten mascara)

Da drar jeg til byen ! Snakkes ♥

 

Dra drar jeg på skolen !

Hei, nå begynner snart skolen, det kommer et innlegg i kveld !

Snakkes <3

Tenkte og lage video!

Hei ♥

 

Kristine og meg har da tenkt til og lage videoer i morgen siden hun har spørsmålsrunde på bloggen hennes og skal svare på det og jeg tenkte og lage en video jeg og.  Det er ingen ting som faller inn av hva jeg kan gjøre men tenkte at vi kunne finne på noe morsomt som ikke innebærer og spise masse ting.. siden vi blir så kvalme av det , men det er greit med litt... og helst ikke sminke eller hår video.Så hvis det er noe dere vil at jeg / vi skal lage video om så er det bare og legge igjen en kommentar med det du syntes !Haha, etter Siren og meg hadde laget en video for veldig, veldig lenge siden. Miss that time ! ♥

 

~ Hva syntes du jeg burde lage video om ?

Hjemme fra Skolen

 

Hei ♥

 

Nå er jeg hemme og har laget meg en "rett i koppen" spagetti carbonara. 
 

Da var helgen over

Hei♥

 

Da var helgen dessverre over. Har hatt det kjempe gøy med Kristine, og har vært på trening og bursdag og alt mulige gøye ting.  Håper ikke vi har så mye prøver denne uka, siden da blir det ikke så mye stress med å pugge og alt det derre. 

Håper alle har hatt en fin helg ! ♥

 

~ Hva har du gjort i helga ?

Innkjøp fra senteret!

Hei ♥

 

I dag var jeg på senteret med Kristine og noen fler. Hadde egentlig planer om og kjøpe jakker ... men det ble ikke noe av siden det var ingen i våre størrelser og i de fargene jeg ville ha. Men jeg kjøpte et parr sko og en fondation ting som var på salg.


Uggs 600 Krog fondation 75 kr (?) !

 

Det var da det.. og har hatt det veldig koselig med Kristine i går og i dag og håper vi kan gjøre det snart igjen. 

 

Har du uggs ?

Klar for senteret!

Hei !

Nå er Kristine og meg klare for og dra på senteret ! Vi tenkte og kjøpe vintertøy siden det er så kaldt ute!

Okai, dere aner ikke hvor mange bilder jeg måtte ta for og få et bilde... Og det ble jo helt funny det også!

Men da snakkes vi senere i kveld med kanskje en video !

Noen som vil ha video ?

Hei ♥

 

Nå befinner jeg meg hjemme hos Kristine !  Vi bare koser oss med chips og brus , data og Tv . Egentlig veldig chill, men alltid ekstra koselig når man er med gode veninner. 


Kristine !


Siden jeg ikke har hatt noen videoer til nå så tenkte jeg at jeg kanskje skulle legge ut en video til dere som jeg har laget for en stund siden men har glemt helt vekk... om dere vill da !?  Tenkte kanskje det er litt gøyere med video enn bare det vanelige med bilder og tekst.. jeg syntes i allefall det kan bli litt kjedelig i lengden!

 

Vil dere har video ?

 

 

Bilder ; hodepynten til den nye drakta !

 

Hei ♥

 

Siden det er en del som har lurt på og få sett den nye drakten min så sakl jeg jo selvfølgelig vise dere den .. men det blir etter første konkurranse jeg ahr danset i den. Siden det blir mye finere når man blir brun, har ordnet håret og har freestyle sminke.... det blir på en måte noe helt annet !

 

Så derfor tok jeg noen bilder av hodepynten for at dere kan se fargen og hvordan den ser ut !

 

~ Hva synted du om bildene/ hodepynten ?

Froskosten min i bilder !

Hei ♥Nammmmm !

 

- Ser det godt ut ?

 

Klar for lunch!

Hei

Da er meg og siren klare for og spise lunch, som i dag ble pizza! Gjør ikke noe for meg siden jeg elsker pizza!

I går koste vi oss med og se pirater of the caribbean med sjokolade, brus og chips!

Men nå må jeg gå og spise pizza!

Oslo & Sverige med familien !

Hei

Siden fredag etter skolen har jeg vært i oslo og Sverige. Vi reiste med bil til Oslo rett etter skolen på fredag.Vi koste oss i leiligheten vi hadde. PÅ lørdags morra reiste vi til farmora mi på gjøvik.. alltid koselig og treffe henne. Gjør ikke alltid så mye men er veldig koselig. Vi dro tilbake til Oslo igjen etter vi hadde vært i gjøvik en stund, så var vi bare i byen resten av dagen og koste oss ♥


Lunchen min ♥ var ikke noe god siden det var masse bønner i den !

Meg på Operaen ♥

På søndag reiste vi til sverige og koste oss der. 

 

OG FORRESTEN JEG KJØPTE MEG NY DRAKT PÅ FREDAG , ER KJEMPE FORNØYD !  JEG LEGGER UT BILDE ETTER FØRSTE KONKURRANSE !


Litt av den !


Her demonstrerer Siren fint hodepynten ♥

 

 

 

 

Gårsdagens Outfit !

Hei 

Siden det er evigheter siden jeg har hatt outfit bilder og jeg bare har på meg joggebukse .. sån da blir det outfit fra i går !


~Hva syntes du ? <3


Hjemme fra Birmingham

Hei

Nå er jeg hjemme fra Birmingham men jeg skal legge ut bilder av innkjøpet og si litt om hva jeg har gjort i morrA siden jeg er så trøtt nå.

Holder på og pakke ut!

Birmingham !

Hei

Nå er det ikke lenge til jeg og mamma drar til Birmingham ! Gleder meg noe helt sykt! Vi drar først til Oslo og så videre til Birmingham. På fredag er det privattimer og på lørdag er det klassetrening og søndag er det konkurranse!

Haha, dør. Men jeg ville bare ha et bilde av meg på bloggen siden jeg føler det er en stund sida !

Nasjonale prøver

Hei

Nå sitter jeg i timen og er ferdig med prøven i lesing. Kjeder meg litt men vi fikk lov til og sitte på Ipoden da... Så det er egentlig helt greit.

Pene Lina som sitter ved siden av meg på skolen , hvis jeg ikke har sakt det før.

Chiller i joggebukse på skolen, mamma var en engel og kjøpte den på BikBok til meg i går!~ har dere hatt den prøven ?

Bilde laget av Julie

Hei ♥

 

Julie har da redigert et bilde av meg i Gimp, og hun er kjempe flink med bilder og design. 

 

TUSEN  TAKK JULIE   !!

 

 

~Syntes du også det var fint ?


Ferdig med meny og header

Hei

I dag tidelig og i går så ikke bloggen helt bra ut.... men nå er jeg endelig ferdig med menyen under headeren og headeren. 

 

Så jeg er egentlig veldig fornøyd med det akkurat nå ! Men jeg skal kanskje forandre på noen småting , så det blir helt perfekt !

 

I natt har jeg hatt  overnattings besøk av Julie & Lina ♥ Det er veldig koselig det vettu ! men nå skal jeg stelle meg litt og så drar vi og deler ut noen lapper på senteret !

 

~Hva syntes du om Headeren og menyen ?

~ Er det noe du syntes at jeg burde forandre på ?


Skole

Hei

Skal bare skjekke om det går Ann og blogge fra blogg Appen på dette nettet.

Nå står jeg med Julie og Lina og koser meg i friminuttet.

SMIIILLLL

JEG VIL LESE DIN BLOGG !

Hei

Syntes det er kjempe gøy og lese blogger jeg aldri har hvert inne på før og syntes den er bra. Og nå i det siste så har jeg ikke så mange blogger og lese.. så da vil jeg jo selfølgelig lese flere.~ Hva er din blogg ?


Er med på konkurranse

Hei

Nå har jeg meldt meg på meg en konkurranse der man kan vinne en header. De er kjempe flinke til og lage headere så jeg har veldig lyst på ! 

Digger bloggen og designet på bloggen. 

For og melde deg på trykk HER !Dette er noen av headerene de har laget !

 

~ Er du med på konkurransen ?


Is med Oboy !

Hei

Nå er jeg hjemme fra skolen, og skal snart begynne på leksene. Men når jeg kom hjem fikk jeg så lyrt på is .. så jeg lagde noe av det jeg liker best... Is med Oboy. 

Nammmmm

 

 

~Liker du is med Oboy ?

Øs pøs !

Nå kom jeg akkurat hjem fra skolen i øs pøs vær. Jeg hadde på meg hetta på jakka når jeg sykla hjem... Men jeg ble fordeom helt kliss blaut i håret og buksa ble jennom blaut.

Sånn ser du du utenfor...

Men nå stikker jeg på trening , snakkes <3

Begynner og blogge her !

Hei

Etter og ha blogget en stund på freehand og ikke fått så mye kommentarer, så ble jeg litt lei og orket ikke og blogge.

Så derfor tenkte jeg at jeg kunne få en helt ny start her, selvom jeg egentlig har hatt denne bloggen veldig lenge. Jeg holder på og lage nytt design oh nye header sånn at det blir litt nytt. 

Savner sommeren !!

 

PS : designet kommer til og være litt snålt i 1-2 dager til jeg blir ferdig !

 

- Selma <3

konkurranse på freehand

Hei

Nå er det en konkurranse på freehand som dere burde melde dere på !

 

Trykk ---> HER <--- for og komme til den ! <3


Meg på skole avsluttninga !


 

~Skal du melde deg på ?

- Selma <3

Sommerferie !

Hei 

Ja nå er det en stund siden det har vært et ordentlig innlegg på bloggen ! Jeg har en plan om at jeg alltid først skal blogge på freehand , også kan jeg blogge her !

 

Det som har skjedd i det siste er at det er sommerferie! Jeg har kost meg veldig. Fotball laget vårt har spillt på plussbankcup... men det har ikke gått så veldig bra ! :-(  Ellers har jeg bare hengt med venner og hatt det veldig gøy ! Siren har forresten bursdag i dag , Gratulerer med dagen til Siren !! <3


Bursdags barnet !

~Har du gjort noe spessiel til sommerferien ?

- Selma, free <3


Bloggfest med Peppes Pizza!

Hei

Jeg er da med ! :)

- Selma <3

peppesfest

Litt info !

Hei

Jeg vet at jeg ikke har vært flink til og blogge, men.....

Nå har jeg kanskje tenkt til og begynne og blogge litt på denne bloggen ! Det spørs litt på om dere kommenterer, hvis dere kommenterer får jeg mye blogglyst = flere og bedere innlegg !

Jeg r ganske fornød med designet mit, men jeg tar gjerne imot headere på mail : selma.sofie@gmail.com ! 

Hvis dere har lyst til at jeg skal blogge om noe spessielt, er det bare og si ifra !Haha, jeg er så flink til og skrive på paint !

~ Burde jeg begynne og blogge her ?

~ Hva skal jeg blogge om ?

 

- Selma <3

Nytt design !

Hei

Nå har jeg laget nytt design ! Selvom jeg ikke blogger her så mye, syntes jeg det er gøy og holde på med design ! Alt har jeg laget selv , men jeg har sett på HTML- koder på andre sine blogger ... da får man mange gode tips !

 

 ~Hva syntes du ? 

 

- Selma <3

Spring- bilder !

Hei .... til de som enda leser bloggen !

Av en eller annen grunn gikk det ikke ann og legge ut innlegget i går, så da legger jeg det bare ut nå.. hvis det går  !

 ~ Hva syntes du om bildene ?

- Selma 


Dusjen

Nå skal jeg i dusjen... men etterpå kommer det et nytt innlegg :)

~ Hva tror du det handler om ?

- Selma

Nytt bilde til Juni!

Hei

Siden det redigerte bilde jeg lagde av Juni sist ble misslukka , så lagde jeg et nytt !


( Trykk på bildet for og komme til bloggen )


Ble i allefall litt mere fornøyd med det, for og si det sånn :P

 

~ Hva syntes du ?

- Selma <3

Om meg

Hei

Jeg er en jente på 13 år som elsker og holde på med sport. Jeg har gått på ballett , tennis, fotball, ridning og Freestyle . Nå går jeg bare på Freestyle og fotball !

Freestyle/ Discojazz :

Jeg går på freestyle på mandag 1,5 time , tirsdag 1,5 time , torsdag 1 time og søndag 2-3 timer. Jeg elsker det og når jeg ikke er på trening danser jeg rundt i huset hjemme. Jeg kan bare ikke få nokk av det !


Siren og meg ! Vi danser dobbel sammen og vi er bestevenner.

Fotballen går jeg på 1-2 ganger i uken.. spørs om det kresjer med Freestylen !

 

Mine favoritt sider på nettet er www.facebook.no , www.blogg.no og www.dansekonkurranse.no !

Bloggene jeg leser daglig :

http://solvildes.blogg.no/

- www.velkens.blogg.no

- www.tcmn.blogg.no

- www.juni98s.blogg.no

- www.juliesofie98.blogg.no

- www.mariaerika.blogg.no

- www.jentanefrasor.blogg.no

og selvfølgelig www.freehand.blogg.no som jeg selv er med på ! 

 

~Hvilken sport holder du på med ?

- Selma <3

Redigert bilde av Juni

Hei

Siden --->Juni <--  vant konken har jeg redigert et bilde av henne :D

 


( trykk på bilde )

 

~Hva syntesd du ?

 

- Selma <3

Bounty

Hallo !

Jeg bare elsker sjokkolade Bounty !Haha, LOL !

Hihi <3

Nammmmmmmmm

 

~Liker du Bounty sjokoladen ?

 

- Selma <3

( minner om konkurransen ---> Trykk her <--- )

Innkjøpet fra Birmingham..

....Kommer når jeg kommer hjem fra skolen. Fordi nå er jeg på skole PCen og der har jeg ingen av bildene.

Kjeder meg egentlig ikke så mye nå når vi kan være på PCen, men vi skal snart ha friminutt og da blir det kaldt..brrr.mhm, veldig interesant..

 

- selma <3

Birmingham tomorrow !

Hei

I morra tidelig reiser jeg til Birmingham med dansen. Eller vi er bare 3 fra dansen vår så.... Jeg gleder meg noe helt sykt. Det er første gang jeg er i england med dansen, så det blir veldig spennende !

 

Det er bare meg og mamma som drar, så pappa og oscar må kjede seg hjemme . Hihi !

Det blir ingen blogging denne helgen .. kommer hjem på tirsdag !

 

- Selma

Jeg vil lese din blogg !

Hei

Hvis du har blogg, eller bare vil anbefale en så...

 


Nytt design

Hei

 

Jeg var så utrolig lei av deisgnet på bloggen min, jeg vet at jeg nesten aldri blogger. Men Jeg tenkte at jeg kanskje kunne begynne og blogge her igjen ! Men jeg ville ikke gå inn på bloggen før siden jeg var så lei av designet !

 

Designet og headeren har jeg laget selv, så jeg kommer nok til og forandre litt på det litt frammover !

 ~ Hva syntes du ?

 

- Selma

Liveshow

Hei

Nå er det lenge siden sist, men ikke så lenge hvis du har fulgt med på den andre bloggen min www.freehand.blogg.no .

På lørdag har Lina tenkt til å ha et liveshow på freehand.blogg.no, så jeg tenkte jeg og kunne ha det :D

Det blir sånn ca. samtidig eller kanskje litt etterhverandre, så hvis dere går inn på www.freehand.blogg.no så kan dere se på det også sier vi når det kommer på denne bloggen :D~Kommer du til og se på?

En til blogg

Hei

Jeg har fått en til blogg sammen med bestevennina mi Lina ! Den heter Freehand <-- trykk . Derfor kommer jeg kanskje ikke til og blogge like mye på denne, men jeg skal prøve så ofte som mulig. Nå står Den andre bloggen på førsteprioritet :)

 

 

- Selma -

 

DOTY 2010

Hei

I helga var vi i Lillestrøm fra fredag til søndag. Vi danset både lørdagen og søndagen. Som dere kanskje ikke viste har jeg fått ny drakt !! Den var kjempe god og danse i og jeg likte den veldig :) 

 

Siren og meg.

Jeg kom til semi i 2dans, 2 try i dobbelog 2. try i singel ....Men på lørdagen skjedde det noe bak kneet mitt, men jeg skjønte ikke hva det var. Jeg hadde ganske vondt hele helgen , men i går var jeg hos legen og fysioterapaut, og de sa at jeg hadde fått strekk.Også hadde jeg fått betennelse i tilleg :( Så jeg håper jeg blir bra til Fredag siden da er det skolekonkurranse :)

-Selma-

 

 

 

Ny slow CD

Hei

Når vi var i Lillestrøm på danseloftet spurte de som jobbet der om vi ville kjøpe noen CD-er til dansen.... da takket vi selvfølgelig vi JAAAA!!!!!! Jeg elsker å danse, men spessielt når det er fin musikk :) Jeg har hørt på slow CD-en 24 timer i døgnet føler jeg ... hehe . Og når jeg hører på musikk må jeg jo selvfølgelig danse til !!  Men jeg tror jeg må slutte og høre på den før jeg blir lei !!! Det er ikke alle som er like brae så da byttder jeg bare sang :)

Jeg har spessielt hatt hekta på denne sangen :

 

 

 Christina Aguilera -  you lost me

~ Hva syntes du om sangen ?

 

- Selma -

 

Hva er din blogg ?

Hei

Jeg trenger noen nye blogger og lese ! I det siste har jeg ikke hatt så menge blogger og lese på :( Det er alltid gøy og se på nye blogger !!

 

Så nå kan du bare skrive inn bloggadressen din under så kan jeg ta en titt innom, og kanskje blir jeg fast leser !!!

 

                 

                     (Bilde fr google)

Æ har klippa mæ :)

Hei

I går rett etter skolen var mamma og jeg og klippa oss :) Jeg hadde lyst til å klippe det litt opp og i etasjer, jeg ble veldig fornøyd og nå blir jeg ikke plaget av håret mitt selvom jeg  har det nede :)

Før :

ETTER ::)

 

Det lå veldig mye hår på golvet da frisøren var ferdig :)

~ Hva syntes du ?

- Selma -

Det snør, det snør :)

Hei

I dag og i går har det snødd , og det er noe jeg liker !!!! Det snødde mest i går, og det var bare kaldt i dag . Det som er dumt er at det blåser og da blir det skikkelig kaldt og snøen frosner og blir til is :( Jeg føler det snart er jul selvom det er 1 og en halv måne til!!Bildene er tatt i går :)

 

~Liker du snø ?

- Selma -

 

Gabi Wilson !

Hei

Nå har jeg vært på YouTube og sett på mange videoer av masse forskjellig, plutselig fant jeg en liten jente som sange kjempe fint :)  Jeg skjønner ikke at hun bare er 10 år på den videoen :)

 

~Er hun ikke flink ?

 

- Selma -

X-factor

Hei

Jeg er en av de mange som syntes det er gøy og se på X- factor :)

Jeg har en klar favoritt og det er  MO :)   Digger han, han har en helt syk til å danse, og alt ser så enkelt ut,men har en også i tillegg veldig god til å danse. Så når man slår det sammen blir det en perfect match :) Håper bare at han ikke blir stemt ut i dag !!!!


:)

 

~Hvem heier du på i X- factor ?

 

- Selma-

sminkevideo..... mislykka :(

Hei

Jeg hadde liksom tenkt til å være skikkelig grei med dere og lage sminkevideo, men tipp hva.... det gikk ikke ann og legge den ut. Jeg tok noen bilder etter Siren og jeg hadde sminka hverandre:

Sry, at bildene er feil vei :)

~ Fine?

- Siren og Selma -KONTAKT

 

Hvis du vil kontakte meg så kan du sende meg mail på selma.sofie@gmail.no hvis du vil spørre meg om noe siden jeg skriver ikke nummeret eller hele navnet mitt her. 

Så da er det bare og sende meg mail om hva som helst ! 

 

- Selma <3

Hva?

Hei

 

Nå for tiden aner jeg ikke i det hele tatt hva jeg skal skrive om så da mister jeg på en måte litt blogglysten :(

Så viss det er noe du har lyst at jeg skal blogge om eller om dere vill at jeg skal lage en video, VS eller bare noe du innteriserer deg for :)

Her er to helt random webcamera bilder :he,he:):)

Håper du har noen gode ideer :)

- Selma-

<script type="text/javascript" src="http://blogglisten.no/c.js?id=28333"></script>

Trening

Hei

 

Nå skal jeg på trening med Siren og etter på skal hun komme hjem til meg så vi snakkes da !!;)

Her legger jeg ut en fin sang ;

 

 

Jeg vet at den er litt gammel.. men den er jo litt fin og danse slow til og å høre på  ;PPP

Snakkea etter på <333

-Selma-

Klimahuset

Hei

I dag på skolen var vi på i klimahuset her i Kristiansand ;)

Poenget var at vi skulle laget noe ut av ting som var brukt før :) Det var egentlig ganske gøy, syntes jeg da!!

Sånn ble mine ting :


Dette er en ting man kan ha blyanter og viskelær og sånn opp i ;)


Og dette er Marte ;)

Bildene ble litt dorlige fordi de er tatt med webcamera .

 

~ Var de fine?

- Selma -

 

IKEA- ny pult....

Hei

På fredags morra var mamma, pappa, Oscar og jeg på den nye IKEA som har kommet her i Kristiansand/ Lillesand. Det var veldig stort .... som de fleste IKEAer er .

Det jeg skulle ha var:  Pult og skap til rommet mitt :)

Onkel Terje, Oscar og jeg skrudde opp pulten min i går. Det var mye mer jobb, en det jeg trodde, men den ble jo fin da :)


Ble helt hemma, så jeg redigerte det litt i Paint :)

 

~Hva syntes dere?

- Selma -

På kino

Hei

Jeg kristine og kristine var på kino for og se"keepe`n til liverpool" på fredag. Når vi kom inn i salen gikk vi og satt oss der vi skulle sitte ...... helt bakkerst :) Kristine L. begynte og rape og le så alle snudde seg mot oss. Jeg og kristine H ble sykt flaue. I begynnelsen av filmen gikk de som satt 3-4 rader foran oss opp og satte seg i luksus setene. Filmen var kjempe gøy. Vi hadde døds mye godteri vi hadde: 1 sugerør ting, en godtepose,en brus,og en poppcorn.
~ Har du sett den?- Selma -

 

Fotballtrening

Hei

Nå skal jeg på min 3. fotballtrening . Jeg har gått på det før, men jeg skadet meg så jeg måtte slutte :(

Men nå må jeg kle meg.... Ingeborg kommer snart, vi skal nemli ta folge til treninga :)

 

- Selma -

Bilder fra Høstmesterskapet :)

Hei

 

Jeg fikk dessverre ikke dataen min som jeg trodde, men jeg fikk lov til og låne mamma sin litt nå :)

Her er bildene :Hadde det litt gøy på en sko- butikk :)Lunsj på Peppes :)Tøye :)

Dette var en topp høstferie :)

- Selma -

Comeback

Hei !

Nå skal jeg snart til å sykle på skolen :)

Men jeg skulle bare fortelle at jeg tror jeg får tilbake dataen i dag, så da kommer det til å bli mere blogging frammover :)

Det kommer sikkert et innlegg/ video fra sist konk :)


Detter er et bilde av meg som liten, da jeg hadde vært på ridekonkurranse på Ephona:)
Jeg var ganske stolt da jeg åpnet første ridekonkurranse på Ephona :)

- Selma -

Høstmesterskapet og bilder fra sist konk :)

Hei

Nå skal jeg, mamma og Kristine kjøre til Oslo. Da blir det shopping så kjører vi til Lillestrøm og der blir det dans. Vi skal være der til Søndag.Gleder meg kjempe masse :)

 

For noen dager siden så jeg at det var lagt ut noen bilder av meg som en veldig flink fotograf har tatt.

Bildene er lagt ut på www.dansekonkurranse.no og er tatt av Linn Beate

Her er bildene:- Selma-

 

~Hva syntes du om bildene ?

 

Jeg har dessverre ikke fått blogget siden dataen min har virus, nå er jeg på mamma sin :)

Ingeborg er her<3<3<3

Nå har jeg besøk av Ingeborg. 
Vi har nettopp fått litt fritids med webkamera.

Her er noen bilder.


Sjekk øynene til Ingeborg da, hehe :)


Hjelp!!!!


 

 

 

Åpningscup 2010

Hei

Jeg har hatt virus på dataen så jeg har ikke vært på dataen på lenge...

I helgen var jeg på en konk. Det var litt skummelt siden det er jo 2. gang i Cham 12-14 år Vi var veldig mange som reiste fra Kr.sand og det var koselig som vanelig :) Vi hadde det veldig gøy :)

Her er litt bilder og en video fra turen :


Jeg øvde på Fredagen :)


Fikk 4.plass i slow og var kjempe fornøyd med det :)

~ Hva syntes du om helgen min ?

- Selma -

Trening

Hei

Nå gleder jeg meg til å komme på trening igjen..... siden jeg har vært syk siden jeg kom hjem fra helgen på GOL.
Jeg har vært forkjølet og har hatt til feber .
Det blir godt og komme seg på trening i morra :)Siren og meg :)


-Selma -

International FREESTYLE Dance Championship 2010

hei... husker dere meg ? :)

Her er bilder fra turen jeg hadde til GOL. Det tok 7 TIMER og kjøre dit..., men det var verdt det :)
Det var min første konkurranse i klassen Champ 12-14 og champ/ elite 12-14 i slow så jeg hadde ingen ting å tape :)

Her er et bilde av den flotte gjengen fra Kristiansand :)

Vi var der fra torsdag til søndag.. så vi var der jo litt :)

Det var en helt topppppppp helg :)

- Selma -

LøsneglerNår vi var på Danseleiren prøvde jeg noen løsnegler jeg hadde tenkt og ha på meg på neste konkurranse :

International FREESTYLE Dance Championship, 27.- 29. august på GOL.


- selma -

Hos Lina :D

Hei

Nå er jeg hjemme hos Lina :)
Jeg har vært her siden skolen sluttet i dag og vi har bare kost oss :)
Vi har vært ute ganske mye, men det regnet så mye så vi gikk inn på dataen istede får :)


Haha   Vi er så vittige  -:- 
                                        


Har vært dorlig med blogging i det siste, men tiden flyr for tiden så jeg rekker det på en måte ikke. Selv om jeg har sett på masse TV i det siste :)

- Selma -

Danseleir :)

Hei

Som noen av dere sikkert vet har jeg vært på danseleir i Lillestrøm i 3 dager , som var kjempegøy :)

Det var en engelsk dame som var en av trenerne , hun var veldig kul, grei og flink :)

Jeg hadde flere privat timer som var tungt og gøy :)
Siren og jeg fikk en fin dobbel, jeg fikk en fin singel og slow :)
Teningene var noen av de hardste jeg har vært med på, men mest den på Torsdagen.
Fredag den 13, greide jeg selvfølgelig og skade helen min og det gikk uttover hele turen..... Har litt vondt enda :(
Kom hjem på søndags kveld:)

Her er litt bilder fra Synne sitt kamera :


Synne, Siren og meg :)


Siren,meg, Ina, Rebekka og Synne :)


Hehe, alle prøvde og hoppe på likt :)


yo man :)


- Selma -

Krøller?

Hei

I går prøvde jeg og ta sånne snurrer i håret:Men i dag tidelig gledet jeg meg til å få de etter en vond natt.
Det var døds vont og ta de av og det som var det dumme var at de ikke ble noe mer krøller enn jeg hadde fra før :(


Hvis dere kunne se det på den ene jeg hadde tatt ut .. men det var i går da.


Må bare si det en gang til   TUSEN TAKK LISA SOLBERG


Siren kommer snart fordi vi skal på danseleir i Lillestrøm til fredag, men vi reiser i morgen tidlig :)

~ Har du prøvd sånne før?

- Selma -

En STOR takk til Lisa Solberg

Hei

Som dere kanskje har sett har jeg fått ny header og design.

Det er takket være http://lisasolbergs.blogg.no/   !!!!Ble veldig fornøyd med absolutt alt, jeg får fram mitt vanlige liv og at jeg elsker dans :)

TUSEN TAKK LISA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

~ Hva syns du ? 


- Selma -

Tidlig

Hei

I dag er jeg vist våken litt tidligere en vanligvis.... Jeg tror det har med at mamma og Oscar skulle ut klokken 08:00, men de er hjemme nå da :)Tilfeldig bilde...., men det er fetteren min Sivert og meg :)


~ Klokken pleier du og våkne ?

- Selma - 

Dyreparken

Hei

I dag skal jeg i dyreparken med familien til Siren. Det kommer sikkert til å bli kjempegøy :)
Det kommer nok ikke blogging  før i kveld :)Snakkes  ( kanskje) i kveld da :)


- Selma - 

Endelig

Hei

Nå er jeg endelig sammen med min besteveninne LINA for første gang i sommerferien. Hun har vært på ferie siden 3 dager før ferien begynte, så det er veldig lenge siden jeg har sett henne :) Nå sitter vi med vær vår data og koser oss, jeg fikk et kjempefint Armbånd, en slags fløyte, kjærligheter og en hals :) Alt var kjempe fint :)

Tenkte kanskje vi skulle lage en video eller noe :) 
- Selma & Lina -

Hjemme

Hei

I går kom jeg hjem fra 3 utroligt koselige netter hos Siren!
Da jeg kom til Siren fikk jeg et venne smykke fra New York. Det bytter farge etter hvordan humøret er!!! Vi tenkte at vi like godt kunne lage øredobber også:

Vi var på stranden den ene dagen, men det blåste så mye så vi måtte hjem igjen. :)
Det var veldig gøy og hoppe på trampolinen med Siren og Markus... som vi gjorde veldigt mye :)


Siren :)

Det som var kjempe gøy med å komme hjem var at jeg måtte rydde ut alt fra rommet mitt.... NOT!!! siden jeg skal flytte inn på Oscar sitt rom!( Vi lagde egentlig en video med en ansiktsmaske, men jeg greier ikke å legge den inn på bloggen.)


~ Har du vennesmykke med noen?
~Hva har du gjort i det  siste?

- Selma -