Det som skjedde i går var..

Hei

Ja altså, var litt sur når jeg skrev innelgget i går, men håper det går fint. Det som skjedde var at jeg har strekt/sprekt/røket noe nede ved akillisen(?). Hvis jeg går på foten så vill ikke det vokse sammen igjen. Så jeg må ta det så med ro som mulig med foten, helst ikke gå på den.Jeg trener egentlig hver dag, så å få treningsforbud er ikk akkurat det jeg håpet på. Denne helga var det også årets siste konkurranse, der får jeg heller ikke lov itl å stille. Det er ikke sikkert alle tenker at det gjør no, men det er helt sykt gøy på konkurranser. Det er veldig sosial og holder i tilleg på med noe av det man elsker. 

På skolen i dag hadde vi egentlig bare sånn, tjene inn penger til fattige barn ting. Hele dagen har jeg dradd meg bortover på krykker, det er faktisk helt sykt vondt i hendene. I tilleg ser det jo veldig dumt ut, håper på å slippe de etter helga. Det går hvis jeg er flink til å bruke de nå.Vi begynnte skoledagen klokka 11.20 og sluttet 18.00, litt kipt å slutte så sent , menmen det gikk til en god sak. 

Et ansikt uten fregner, er som en himmel uten stjerner! Haha, så den på facebook i stad ♥

Brynene ser litt skjeve ut, men tror det er fordi jeg har hode litt skakkt siden de er ikke skjeve i real life.. tror jeg. Men i allefall mye finere, enn før jeg var og stellte i de i går. I tilegg er det litt på huden som går vekk i løpet av noen dager.

 

 

2 kommentarer

Postet av: linalyric
Dato: 08.06.2012 Klokken: 23:23 - http://linalyric.blogg.no


:-(
Postet av: Stina Poppe <3
Dato: 08.06.2012 Klokken: 23:27 - http://stinapoppe.blogg.no


God bedring med foten da ♥

Skriv en ny kommentar