MacBook Pro ?

Hei ♥

 

Har bare så sykt lyst på MacBook nå! Tenkt på det kjempemye i det siste, og kan bare ikke få nok. Ser ut som en kjempe bra data og har i tillegg Imovie og Iphoto ! Min data har ikke bateri, så hvis jeg drar ut kontakten går dataen av . Selfølgelig veldig kjedelig når man har slått på dataen, siden det tar litt tid og skru den på. Har hatt den i snart to år nå, pleier de og bli sånn ?

Det dumme er jo at det er SYKT dyrt.. i allefall for meg. Må spare kjempelenge for og få råd til det, det koster jo ca. 10 000, så vet jo ikke om det er vert det. Jeg har jo aldri prøvd en, bare i en butikk.

~Hva syntes dere ?

~ Har noen av dere MacBook Pro ?

5 kommentarer

Postet av: Bob Kåre
Dato: 08.11.2011 Klokken: 22:16 -


Unnskyld meg, men du burde ikke bruke tusenvis av tusen lapper på en data som er kun bra til bilderedigering, tror ikke du driver mye med det. Jeg har MacBook Pro, jeg fikk ikke med iMovie eller iPhoto, prøvde å laste det ned men det er komplisert. Macbook pro suger til alt annet bortsett fra bilderedigering. Det er det den er egnet til, skal du ha en pc som er bra til det vanlige bør du ha Air.
Postet av: SELMA SOFIE
Dato: 09.11.2011 Klokken: 13:58 - http://selso.blogg.no/


Bob Kåre:

Hvor mye koster Air ?
Postet av: Lisa <3
Dato: 12.11.2011 Klokken: 18:14 -


Tror bare pceen blir sånn hvis du har hatt laderen i hele tiden ; )
Postet av: ~ Liri
Dato: 14.11.2011 Klokken: 20:16 -


Enig med Bob Kåre, kusina mi har den, også hu får ikke gjort en dritt med den.. :s
Postet av: siljee
Dato: 17.11.2011 Klokken: 20:06 -


du får med iphoto på de macbook pro du kjøper nå tror jeg. Ihvertfall fikk jeg det ;) Air er dyrere og det er ikke cd rom. Jeg personlig angrer ikke på at jeg skaffet meg pro, mye bedre enn en vanlig pc, man må bare bli kjent med den ;)

Skriv en ny kommentar